JUMP TO CONTENT
Keresés

Rólunk

a METRO TÖBB MINT MUNKAHELY

A német központú METRO csoport egy vezető nemzetközi nagykereskedelmi vállalat, mely célzottan a szállodák, éttermek és vendéglátóegységek (HoReCa), valamint az önálló kereskedők igényeinek kiszolgálására specializálódott. A Társaság 23 országban működik, világszerte több, mint 90 ezer főt foglalkoztat; Magyarországon 2000-nél is több munkavállaló dolgozik a METRO-nak.

Üzleti koncepciónk alappillére professzionális vevőink maximálisan támogatása abban, hogy vállalkozásukat sikerre vigyék. Célunk, hogy a profi vevők első számú partnerei legyünk: jelenleg országos lefedettséget biztosítva, 13 áruházzal állunk nagykereskedőként szolgálatukra, teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómiai tevékenységeikhez.


TOVÁBB A NYITOTT POZÍCIÓKHOZ

METRO ÁRUHÁZAK

Mi vagyunk a gasztronómia piactere! A METRO áruházak kiváló termékek széles választékát kínálja kifejezetten a gasztronómia igényeit szem előtt tartva: 20.000 élelmiszer és 30.000 nem-élelmiszer jellegű, magas minőségű terméket találhatnak meg nálunk.

 Árukínálatunk mellett számos egyéb, nagy szabadságot adó szolgáltatásunkkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink életét. Legyen szó friss, fenntartható forrásból származó halakról, korszerű konyhatechnológiai gépekről, élelmiszer-kiszálllításról vagy komplex digitális megoldásokról, ügyfeleink mindent megtalálnak, ami egy vendéglátóhelyet vagy kereskedelmi egységet sikerre vihet! 

Vevőink egyaránt élvezhetik az előnyeit a hozzáértő tanácsadásnak, a széles körű termékismeretnek és a gasztronómia iránti szenvedélyünknek. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2022-ben elnyertük a StarStore pályázaton az “Az év nagykereskedelmi üzletlánca” megtisztelő címet, 2023-ban pedig a Super brands kitüntetést.

Tovább olvasok

GASZTROAKADÉMIA

Megosztjuk a tudásunkat! A METRO Gasztroakadémia Magyarországon olyan egyedülálló oktató- és látványkonyhával rendelkező szakmai tudásmegosztó- és rendezvényközpont, ahol a vendéglátás különböző területein elhelyezkedni kívánó pályakezdők és az akár több éve ezen a területen dolgozó szakemberek számára magas színvonalú programokat – képzéseket, fórumokat, konferenciákat, bemutatókat - biztosítunk. 

A minőség melletti elkötelezettségünkből fakad, hogy kizárólag a METRO által biztosított, legfrissebb és legkiválóbb alapanyagokkal, eszközökkel, megoldásokkal dolgozunk. Hisszük, hogy csak a magas szintű minőséggel lehet sikert elérni és, hogy munkánknak köszönhetően a METRO támogatja a hazai gasztrokultúra további fejlődését. 

Ezt tükrözik az általunk lebonyolított színvonalas és egyedi rendezvények. A METRO Gasztroakadémia különlegességét nemcsak a professzionális helyszín és az oktató- látványkonyha adja, de a változatos rendezvényprogram-lehetőség is, amely szakmai csapatunk felkészültségének köszönhető.

Tovább olvasok

kiszállítás

Ott vagyunk, ahol szüksége van ránk. Ügyfeleink számára a vásárlást kényelmessé és a lehető legegyszerűbbé tesszük. Egyre több vállalkozás élvezi a Food Service Distribution (FSD) szállítási koncepciónk előnyeit, melynek eredményességét kiváló logisztikai hálózatunk garantálja: IFS Logistics Standard (Nemzetközi Logisztikai Szabványok) minősítéssel rendelkezünk, ami igazolja a magasabb szintű termékbiztonság és -védelem megvalósulását. 

A METRO áruházak kiszállítási részlegeiben egy jól összehangolt csapat gondoskodik a megrendelések zökkenőmentes feldolgozásáról és az áruk kiváló minőségben történő kiszállításáról.

Tovább olvasok

értékesítés

Értékesítési szakembereink az irodában és a terepen is teljes mértékben ügyfeleinkre összpontosítanak. Az ügyfélkapcsolatok ápolása mellett szorosan együttműködnek a nagykereskedéseinkkel és a kiszállító platformjainkkal. 

Gondoskodnak a meglévő ügyfelekről, erősítik az ügyfélhűséget és új ügyfeleket szereznek a METRO számára, ami az értékesítést sikerünk fontos pillérévé teszi. Fontos számunkra, hogy valódi szakértelemmel és iparági tapasztalattal rendelkező tanácsadást nyújtsunk, ezért értékesítő csapatunk tagjai számottevő gyakorlattal rendelkeznek a vendéglátóipar területén.

Tovább olvasok

metro országos áruház és kiszállítási lánca

tÖRTÉNETÜNK

Az első METRO Cash & Carry nagykereskedés Mülheim an der Ruhrban nyílt meg 1964-ben két testvér, Wilhelm Schmidt-Ruthenbeck és Erwin Schmidt, valamint a Schell-család együttműködésének köszönhetően. Az önkiszolgáló nagykereskedés modellje akkoriban újdonságnak számított; ez az innovatív koncepció alapozta meg a METRO sikertörténetét, mivel pontosan megfelelt a professzionális vásárlók igényeinek és szükségleteinek.

A német központú METRO csoport mára egy vezető nemzetközi nagykereskedelmi vállalattá nőtte ki magát, mely immáron 23 országban működik, világszerte több, mint 90 ezer főt foglalkoztatva. A METRO csoport célzottan a szállodák, éttermek és vendáglátóegységek (HoReCa), valamint az önálló kereskedők igényeinek kiszolgálására specializálódott.

A METRO 1993-ban elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra. Üzleti koncepciónk, hogy a több, mint 2000 fős magyar csapattal maximálisan támogassuk a professzionális vevőinket abban, hogy vállalkozásukat sikerre vigyék, célunk az, hogy az első számú partnerükké váljunk. Mottónk: “Csúcsra törünk a nagykereskedelemben.”

Jelenleg 13 áruházzal és kiszállítási részlegünkkel állunk nagykereskedőként profi vevőink szolgálatára országos lefedettséget biztosítva, teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómiai tevékenységeikhez.


TOVÁBB OLVASOK

A KÍNÁLATUNK BŐSÉGES

As a marketplace for the catering industry, we do our best with around 12,500 employees to offer a wide range of products and, above all, competent advice and services that make our customers' everyday working lives easier. Above all, we are united by one thing: a passion for our job!

ÜGYFELEINK KÍNÁLATUNK SAJÁT MÁRKÁINK SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜGYFELEINK

13 METRO áruházunkkal és országos lefedettségű kiszállítási szolgáltatásunkkal mi vagyunk a szálloda-, étterem- és vendéglátóipari (HoReCa) ágazatban dolgozó ügyfeleink választott nagykereskedője. Szolgáltatásainkat igénybe veszik a független kiskereskedők, valamint más kereskedelmi és intézményi ügyfelek is.

Minden partnerünk élvezheti a kifejezetten igényeikre szabott termékek és megoldások előnyeit. A vendéglátás nagykereskedelmi partnereként első kézből ismerjük meg a piacot meghatározó trendeket, és folyamatosan figyeljük vevőink egyedi igényeinek alakulását. Célunk, hogy szolgáltatásaink segítségével a lényegre koncentrálhassanak: a konyhájukra és a vendégeikre.

TOVÁBB OLVASOK

KÍNÁLATUNK

METRO professzionális vásárlóI mintegy 13.000 élelmiszertermékből választhatnak: A regionális gazdáktól származó gyümölcsöktől kezdve az egzotikus tenger gyümölcseiig, a szezonális zöldségekig, a pezsgőig és a nemzetközi sajtkülönlegességekig.

Ezen kívül a METRO áruházak akár 5 000 nem élelmiszer jellegű terméket is kínálnak: Az egyszerű spatuláktól a professzionális sous-vide gőzfőzőkig és a szabadtéri vendéglátáshoz szükséges bútorokig. Választékunkat pontosan a legfontosabb vásárlói csoportjaink kívánságaihoz igazítottuk.

TOVÁBB OLVASOK

SAJÁT MÁRKÁINK

A METRO saját márkái (METRO Chef, METRO Premium, METRO Professional, ARO, Rioba, Fine Life, Sigma) kialakításakor nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, a profi vevői igények kielégítésére, kiemelt figyelmet fordítva a fenntarthatóságra. Büszkék vagyunk arra, hogy hat vezető saját márkánkkal sikerült olyan termékkört kialakítani, amellyel minden vevői igényt lefedünk, legyen szó profi vagy otthoni felhasználásról.

Saját márkáink megfelelő alternatív megoldásként szolgálnak a brand termékek kiváltására, amelyek a minőség mellett jól kiszámítható áron érhetőek el.

TOVÁBB OLVASOK

SZOLGÁLTATÁSAINK

A világ egyre gyorsabban változik a vendéglátóipar és a vállalkozások számára is:  a vendégek és az ügyfelek egyre igényesebbek, egyre jobb minőséget és rugalmasságot várnak el. Ehhez igazodva szolgáltatások széles skálájával támogatjuk ügyfeleink vállalkozását.

A gasztronómiai ágazatban tevékenykedő ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink igen sokrétűek. A METRO a saját internetes jelenlét (DISH) kialakításán át az egyedi étlapokokon keresztül a digitális asztalfoglalási és pénztárgéprendszerek tervezéséig igyekszik a legszélesebb körben támogatni ügyfeleit. Expressz kasszáink, vevőink igényeire szabott árukészletünk raklapos kihelyezése és Többet Olcsóbban áraink is partnereink hatékony bevásárlását segítik. Kiszállítási üzletágunk időt spórol vevőinknek, a 16:00 óráig beérkezett megrendeléseket Magyarország teljes területén 24-72 órán belül, hűtött autókkal, leegyeztetett időablakban szállítjuk ki. Területi értékesítőink gondoskodnak róla, hogy napi kapcsolatban legyünk partnereinkkel, az áruházi road show-k pedig segítenek, hogy vevőink testközelből megismerhessenek bennünket és a termékeinket.

TOVÁBB OLVASOK

METRO CSOPORT

A METRO csoport a METRO és a MAKRO márkákkal nemzetközi nagykereskedő a szálloda-, étterem- és vendéglátóipari (HoReCa) ügyfelek, valamint a független kereskedők számára. Több mint 30 országban, a több mint 95 000 METRO alkalmazottat mindenekelőtt egy dolog köti össze: a több mint 17 millió ügyfelünk iránti szenvedély.

TOVÁBB OLVASOK
Keresés

Munkahelyek