JUMP TO CONTENT
Keresés

Gyakornoki munkalehetőségek

KEZDD SZAKMAI PÁLYAFUTÁSODAT NÁLUNK!

Széleskörű karrierlehetőséget biztosítunk még a diplomád megszerzése előtt! Gyere hozzánk gyakornoknak, hogy a tanulmányaid során tanultakat a való életben is alkalmazhasd. Az sem baj, ha az eredeti képzésedtől eltérően egy másik terület érdekel, nyugodtan add le pályázatod! 

Munkád során mély betekintést nyerhetsz egy nemzetközi nagykereskedelmi vállalat életébe. Nálunk töltött gyakorlatod során tényleges betekintést kaphatsz arról, hogyan dolgozunk a METRO-nál, és hogyan fejlesztjük a működésünket folyamatosan. Fektesd le velünk karriered alapjait!

TOVÁBB A NYITOTT POZÍCIÓKHOZ

Milyen a Metronál a gyakornoki pozíció? 

Gyakornoki állásainkra aktív nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezését várjuk, képzési területtől függetlenül. A munkavégzés során széleskörű betekintést nyújtunk egy sokoldalú vállalat életébe, melynek köszönhetően megszerezhetitek akár az első gyakorlati tapasztalatotokat a munka világában. Várjuk jelentkezésed, akár alapszakos, akár mesterszakos diákként tanulsz! 

Ami számunkra fontos, hogy szívesen dolgozz az általad választott területen és önállóan, felelősségteljesen lásd el a feladataidat. Számunkra ideális lenne, ha hetente legalább 25 órát tudnál szánni gyakornoki munkád elvégzésére. Ennek köszönhetően sokkal átfogóbb képet tudunk adni folyamataink működéséről és téged is jobban be tudunk vonni a futó projektekbe. Mi hosszú távon tervezünk veled, ezért amennyiben lehetőséged van rá, szeretnénk, ha legalább fél évet nálunk töltenél, mint gyakornok! 


A gyakornoki munka előnyei 

A munka nem csupán változatos és izgalmas betekintést nyújt egy biztos lábakon álló iparágba, hanem számos egyéb előnnyel jár.

 Összegyűjtöttük számodra a legfontosabbakat!

Az ideális gyakornok jelölt számunkra 

Ha érdekel a kereskedelem és szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni a beszerzés, a logisztika, a pénzügy, a kontrolling vagy a HR területén, várjuk jelentkezésed központi, budaörsi irodánkba! Amennyiben megfelelsz az alábbiakban feltüntetett elvárásoknak, ne habozz elküldeni a pályázatod:

  • Folyamatban lévő felsőfokú hallgatói jogviszonnyal rendelkezel (alap vagy mester szakon) 
  • Képes vagy az önálló és felelősségteljes munkavégzésre 
  • Érdeklődő és kezdeményező típus vagy 
  • Magabiztosan használod az MSOffice programokat (különösképpen az Excelt). 


Trade marketing gyakornok

Salary

Helyszín

Keleti utca 3, Budaörs

Foglalkoztatási forma

Gyakornoki munka

Munkavégzés helye

Budaörs

Terület

Beszerzés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Nagykereskedelmi árukihelyezési projektek támogatásaÁruházi kihelyezések / planogramok választékfrissítési feladatainak elvégzése Spaceman polckép tervező rendszerbenTermék

Hivatkozás

fa4bb0c5-32e2-4cfc-98a5-6824bb91ec2e

Lejárati dátum

01/01/0001

Edina Schulteisz Bővebben
Beszerzési gyakornok (Budaörs)

Salary

Helyszín

Keleti utca 3, Budaörs

Foglalkoztatási forma

Gyakornoki munka

Munkavégzés helye

Budaörs

Terület

Beszerzés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Adatok kezelése, ellenőrzése a vállalat által használt áru nyilvántartási rendszerekbenA közvetlen kollégák munkájának adminisztratív jellegű támogatásaKapcsolattartás a tá

Hivatkozás

0df6fe3d-e34c-4926-a204-35f60200ba0e

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben

 a METRO CSAPATA – Mi mozgat minket? 

Milyen a METRO-nál dolgozni? A METRO egy megbízható, fejlődésorientált, nemzetközi gyökerekkel rendelkező vállalalat. Üzleti koncepciónk, hogy maximálisan támogassuk a professzionális vevőinket abban, hogy vállalkozásukat sikerre vigyék. Célunk az, hogy az első számú partnerükké váljunk. Nagykereskedőként állunk profi vevőink szolgálatára, teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómiai tevékenységeikhez, melyhez a te szakértelmedre is szükségünk lehet. Úgy gondolod, szívesen csatlakoznál hozzánk? Tudj meg többet arról, hogy milyenek lennének a jövendőbeli munkatársaid a Metro-nál!

Keresés

Munkahelyek