JUMP TO CONTENT
Keresés

Előnyeink

sokoldalú munkáltatóként többet kínálunk

Üdvözölünk a METRO világában! Azok, akik nálunk dolgoznak, olyan előnyökben részesülnek, amelyeket csak egy ilyen méretű  nemzetközi vállalat tud nyújtani. Mivel nagykereskedelemmel foglalkozunk, biztos munkahelyet és számos egyéni fejlődési lehetőséget kínálunk Magyarországon.

Hiszünk a többcsatornás nagykereskedelmünk jövőjében, és örömmel várjuk, hogy új csapattagokat üdvözölhessünk a “fedélzeten”. A METRO áruházainkban, a kiszállítási raktárakban, az értékesítésben és a vállalat központjában mindennap a legjobbat nyújtjuk, erős kapcsolatokat építünk vevőinkkel, együtt biztosítjuk vállalatunk fenttartható sikerét.


TOVÁBB OLVASOK

top munkahelyek között a metro 

A Munkahelyink.hu nemzetközi karrier platform  legkedveltebb munkahelyek TOP 30-as toplistájában a METRO Nagykereskedelem 2023-ban megszerezte az előkelő 4. helyet. A Top Employers Hungary jelenleg az egyetlen független rangsor, amely kizárólag a munkavállalók értékelésén alapul.
#OneMETRO csapat részének lenni egyet jelent a befogadó közösséghez tartozással, az inspiráló feladatokkal és motiváló pályaívvel. Figyeld nyitott pozícióinkat az "Állások" menü alatt!

Tovább olvasok

munkáltatóként elnyert minősítéseink

2021-ben Fogyatékosságbarát Munkahely címmel, 2022-ben Családbarát Hely és Megbízható Munkaadó címmel ismerték el a METRO befogadó, a humánerőforrás területén is win-win helyzetre törekvő szemléletét.

A METRO családbarát munkáltatóként annak tudatában alakítja ki a vállalati munkakörülményeket, hogy a legtöbb munkavállaló a család hátországával, a családjáért dolgozik. Kiegyensúlyozott teljesítményük, lojalitásuk nagyban függ attól a tartalmas időtől is, amit családjukra tudnak fordítani. A munkavállaló biztonságérzetét és elkötelezettségét egyaránt erősíti a kölcsönösség elvén alapuló munkáltatás, mely a munkaerőpiacon hosszú távon versenyelőnyt jelent. 

Hiszünk benne, hogy egy vállalatot csak elégedett, motivált munkavállalók vihetnek sikerre, akik tudják, hogy az egyéni boldogulásuk a munkaadó érdeke is. A METRO átlátható pályaívet, bérezést, valamint cafeteria- és bónuszrendszert kínál, a munkaidő és a feladatkör kialakítása pedig alkalmazkodik az egyéni élethelyzetekhez. Felkészülünk a nehéz helyzetekre is: minden egyes munkavállalónkra baleset- és életbiztosítást kötünk, ami kiterjed a covid-fertőzésre is. A Megbízható Munkaadó cím kézzelfogható eredménye employer branding törekvéseinknek. 

Tovább olvasok

EGYÉNI FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEK

Egy vállalat csak annyira jó, amennyire a csapata. Ezért segítjük kollégáinkat abban, hogy fejlesszék egyéni erősségeiket. Személyes és szakmai fejlődésük közös sikerünk sarokköve.

Gyakornoki és széleskörű továbbképzési programjainkkal minden szakterülethez és minden ambícióhoz megfelelő támogatást kínálunk: az áruismereti, tanácsadási, értékesítési, kommunikációs és vevőkezelési képzéseken át a leendő és jelenlegi vezetők számára szervezett hazai vagy akár nemzetközi fejlesztési programokig. Az utóbbi időben képzéseink között számos wellbeing fókuszú képzés is helyet kapott.


SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Ahhoz, hogy otthon érezd magad vállalatunknál, vonzó csomagot dolgoztunk ki – hiszen hosszú távon szeretnénk építeni Rád. A METRO Magyarország átlátható pályaívet, bérezést, valamint cafeteria- és bónuszrendszert kínál. 2022-ben megemeltük, 2023-ban jelentősen kibővítettük a munkavállalói kedvezmények körét, mely a gyorsan változó makrokörnyezetben stabilitást biztosít. A munkaidő és a feladatkör kialakításakor igyekszünk alkalmazkodni az egyéni élethelyzetekhez. Felkészülünk a nehéz helyzetekre is: minden egyes munkavállalónkra baleset- és életbiztosítást kötünk, ami kiterjed a covid-fertőzésre is. A csapatösszetartást sokszínű vállalati programokkal, képzésekkel, a lojalitást pedig jubileumi rendszerrel erősítjük.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Ahhoz, hogy otthon érezd magad vállalatunknál, vonzó csomagot dolgoztunk ki.

MUNKAVÁLLALÓI KEDVEZMÉNYEK

MUNKAVÁLLALÓI KEDVEZMÉNYEK

A METRO áruházban történő vásárlás során dolgozóink számára jelentős kedvezményt biztosítunk.

CAFETERIA

CAFETERIA

Vállalatunk cafeteria rendszert biztosít a munkavállalók részére, amelynek keretében a dolgozók számos elemből választhatnak.

BÓNUSZ

BÓNUSZ

Pozíciótól függően havi és éves bónuszrendszert alakítottunk ki vállalatunknál.

MUNKAIDŐ

MUNKAIDŐ

A munka-magánélet egyensúlyának kulcsa a munkaidő-beosztásban rejlik. Tudjuk ezt jól, ezért mind az áruházban, mind a központban megjelenik a rugalmasság.

PÓTLÉKOK ÉS SEGÉLYEK

PÓTLÉKOK ÉS SEGÉLYEK

Az áruházi pozíciók esetében munkakörtől függően különféle pótlékokra is jogosultak munkavállalóink a törvényi előírtakon felül.

GARANTÁLT BÉRMINIMUM

GARANTÁLT BÉRMINIMUM

Bár a kormány által meghatározott garantált bérminimum nem kötelezően alkalmazandó, mi már a legalsó bérsáv kategóriától kezdve ezt alkalmazzuk.

MUNKÁBAJÁRÁS

MUNKÁBAJÁRÁS

Ingyenes, tágas  parkolót, céges buszt, egyes pozícióknál pedig vállalati gépjárművet biztosítunk.

BÉRFIZETÉS

BÉRFIZETÉS

Gondoskodunk róla, hogy a munkabéred minden hónapban a lehető leghamarabb megérkezzen a számládra, így könnyen tudod beosztani a keresetedet.

BETANÍTÁS ÉS BEILLESZKEDÉS

BETANÍTÁS ÉS BEILLESZKEDÉS

Pozícióhoz illeszkedő betanítási és beilleszkedési folyamatot dolgoztunk ki, mely figyelembe veszi az egyént.

KÉPZÉS ÉS FEJLESZTÉS

KÉPZÉS ÉS FEJLESZTÉS

Képzések széles tárházát kínáljuk munkatársainknak: szakmai, személyes, vezetői és wellbeing területen is támogatjuk a  fejlődésed.

CÉLKITŰZÉSI ÉS VISSZAJELZÉSI RENDSZEREK

CÉLKITŰZÉSI ÉS VISSZAJELZÉSI RENDSZEREK

Rendszeres célkitűzési és visszajelzéssel támogatjuk fejlődésedet.

BIZTOSÍTÁS

BIZTOSÍTÁS

Minden munkavállalóra élet-, egészség-, és balesetbiztosítást kötünk.


WELLBEING

WELLBEING

 Vállalatunk széleskörűen értelmezi a wellbeinget, figyelmet fordít a munkavállalók fizikai, érzelmi és mentális jóllétére is.


Keresés

Munkahelyek