JUMP TO CONTENT
Keresés

Cégkultúránk

CÉGKULTÚRÁNK - SZENVEDÉLLYEL ÜGYFELEINKÉRT

Vállalati kultúránk kulcsfontosságú számunkra, minden nap éljük, minden áruházban és minden megbeszélésen. Vállalatunk értékei között kiemelt helyen szerepel a vevőfókuszú szemléletünk, amelynek középpontjában egyértelműen a vendéglátás és kereskedelem áll.

Pozitív és megoldásorientált hozzáállásunk, nyitottságunk a közösségünk építőköveiként szolgálnak. Üdvözöljük munkavállalóink véleményét és tiszteletben tartunk minden alkalmazottat - ez számunkra természetes, az összetartozásunk része.

Alapelveink azok az értékek, amelyek minden nap vezérelnek minket, megmutatják a helyes irányt számunkra. Az alapelveink szerves részét képezik a belső működésünknek az egyéni fejlődés és a vállalat fenntarthatósága és növekedése érdekében egyaránt.

TOVÁBB OLVASOK

a metro közösség

A METRO Magyarország immár három kitűntető címet is elnyert, melyek mind a befogadó és támogató cégkultúrát tükrözik.

  • 2021-ben elnyertük a Fogyatékosság-barát munkahely, 
  • 2022-ben pedig a Családbarát munkahely
  • és a Megbízható munkahely minősítéseket.

Célunk, hogy win-win helyzetet teremtsünk a vállalatunk és a munkavállalóink számára. Hiszünk benne, hogy egy vállalatot csak elégedett és motivált munkavállalók vihetnek sikerre. 

Nagyratörő stratégiánkat együtt, EGY METRO csapatként kívánjuk megvalósítani.Számunkra a a munkavállalók és a vevők adják a cég alapját, rájuk épül a többcsatornás nagykereskedelmi üzleti modellünk. Folyamatosan fókuszban tartjuk a munkavállalók fizikai és mentális jóllétét (wellbeingjét). Nagy eredményeket értünk el az utóbbi időben a vertikális és horizontális karrierlehetőségek, a női vezetők számának növelése, vezetők és munkavállalók képzése, valamint a wellbeing területének kiszélesítése és elmélyítése kapcsán. 

Vállalatunk komoly értékének tartja a nagyszámú jubiláló kollégákat. A METRO történelmi multinacionális vállalat, mely kivételes szerepet tölt be a kereskedelemben. A METRO történelmi nagykereskedelmi üzletként az utóbbi időben a gasztronómia szenvedélyes világában egyre otthonosabban mozogva, s akár motorként is funkcionálva, izgalmas közös utazást jelent munkavállalóink számára.

TOVÁBB OLVASOK

SOKSZÍNŰSÉG ÉS BEFOGADÁS

Olyan környezetet alakítunk ki, ahol mindenki véleménye számít - nemtől, szexuális irányultságtól és identitástól, fizikai és szellemi képességektől, kortól, etnikai hovatartozástól vagy vallástól függetlenül. 

Büszkék vagyunk a METRO sokszínűségére és befogadására. Ez a videó pontosan megmutatja, hogy ez mit jelent.


FENNTARTHATÓSÁG A METROBAN

FENNTARTHATÓAN cselekszünk EGYÜTT - Az élelmiszer-kereskedelem vezető nagykereskedőjeként komolyan vesszük társadalmi felelősségünket, és elhivatottak vagyunk abban, hogy hozzájáruljunk a gazdasági, ökológiai és szociálisan fenntartható értékteremtéshez.

Vállalkozói tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll, és szilárdan beépült a mindennapi rutinunkba. Elkötelezettek vagyunk a környezet- és klímavédelem, valamint a természeti erőforrásaink körültekintő felhasználása mellett. Többek között felelős beszerzéssel, csomagolás-optimalizációval, az élelmiszerhulladék csökkentéséért tett erőfeszítéseinkkel, energiahatékonysági intézkedésekkel és fenntartható gasztronómiai mozgalommal csökkentjük környezeti lábnyomunkat.

Emellett a környezettudatos működtetéshez alkalmas modern termékválasztékkal, átfogó szolgáltatásokkal és gyakorlati tanácsokkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy saját vállalkozásukat fenntarthatóbbá tegyék.

TOVÁBB OLVASOK

Keresés

Munkahelyek