JUMP TO CONTENT
Keresés

Logisztika / Kiszállítás

ISMERD MEG A METRO KISZÁLLÍTÁSÁT!

Egyre több vendéglátóipari vállalkozás használja a METRO innovatív Food Service Distribution (FSD) kiszállítási koncepcióját. A METRO Magyarországnál logisztikai szakemberekből, komissiózókból és kiszállítási vezetőkből álló csapatok gondoskodnak arról, hogy a megrendeléseket rendben összeállítsuk és időben kiszállításra kerüljenek az ügyfelek vendéglátóhelyeire. 

Kétféle kiszállítási egység található nálunk. OOSD-nek nevezzük (Out of Store Delivery) minden egységünket, ahol az áruház és a kiszállítás egy készletgazdálkodási rendszeren dolgozik és az áru összekészítés (picking) is javarészt az áruházi készletekből a polcokról történik amit a Vásárlóink is elérnek. Az OOSD egységeinkben picker (áruösszekészítők), asszisztensek, végellenőrök, koordinátorok és a kiszállítási vezető alkotnak egy csapatot a vevők minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében. 

FSD 50 Depo (vagy platform) Budakalászon működik, mely külön készletgazdálkodási rendszer mellett, különálló elszeparált raktárral rendelkezik. Budakalászon logisztikai vezetők, minőségbiztosítási szakemberek, áruátvételi- és áru összekészítési munkatársak, rendelő csapat, húsfeldolgozó, szállítmányozási és vevőkapcsolati osztályok, göngyölegkezelők, árufeltöltők stb. alkotnak egy nagy csapatot, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk vevőinknek a kiszállításon keresztül. 

TOVÁBB A NYITOTT POZÍCIÓKRA

Logisztika / Kiszállítás 

Picker Az áruk tárolására és szállítására alkalmazott munkavállaló Áruátvevő munkatárs Kiszállítási/platform vezetői pozíciók

Picker

  • Pickerként te és kollégáid állítjátok össze a termékeket ügyfeleink megrendeléseihez nagykereskedelmi áruházaink kiszállítási részlegeiben. 
  • A megrendeléseket előkészítik a szállításhoz, és a törvényi előírásoknak megfelelően átadják a sofőröknek, akik aztán teherautóval elviszik azokat az ügyfelek éttermeibe vagy üzleteibe.
  • Még ha nincs is raktári vagy komissiózási munkatapasztalatod, várjuk jelentkezésedet. Ha ügyfeleink a megbízható munkavégzésed miatt számíthatnak a hibátlan kiszállításra, akkor mindenképpen jelentkezz hozzánk!

Az áruk tárolására és szállítására alkalmazott munkavállaló

Az áruk tárolására és szállítására alkalmazott munkavállalóink az FSD-ben betárolási munkatárs pozíciót töltenek be, az OOSD-ben pedig a pickerek végzik ezt a feladatot.

A raktárban dolgozó munkatársként feladatod lesz az áruk megfelelő irányelvek szerinti betárolása. A modern technológia és a megfelelő segédeszközök segítségével gondoskodsz arról, hogy minden áru a megfelelő helyen legyen, hogy a megrendeléseket össze lehessen állítani ügyfeleink számára.

Még ha nincs is raktári tapasztalatod, bármikor jelentkezhetsz nálunk a raktárkezelői pozíciókra. Biztos, hogy van számodra megfelelő munkakör, és felvértezünk a szükséges eszközökkel!

Áruátvevő munkatárs

Budakalászon áruátvevőként a szervezési készségeidet felhasználva biztosítod a megfelelő árukészletet és a kiszállítási helyszínekre szállított cikkek minőségét. Elvégzed a beérkező áruk ellenőrzését, ellenőrzöd a szállítóleveleket, és kollégáid rendelkezésére bocsátod az árukat a megfelelő raktárhelyszíneken történő tárolásra.

Ideális esetben kiskereskedelmi, logisztikai vagy hasonló szakmában szerzett képzéssel vagy munkatapasztalattal rendelkezel. De ilyen tapasztalat nélkül is csatlakozhatsz hozzánk, ha megbízhatónak és csapatjátékosnak tartod magad.

Kiszállítási/platform vezetői pozíciók

Kiszállítási egységeinkben számos lehetőséget kínálunk olyan vezetők számára, akik felelősek a kiszállítás működésének irányításáért és az első osztályú ügyfélkiszolgálás biztosításáért. A legfontosabb azonban a munkatársainkért viselt felelősség, motiválva őket, hogy minden nap a legjobbat nyújtsák ügyfeleinknek.

Szakmai tapasztalatodtól függően dolgozhatsz Budakalászon platform vezetőként, platform operációs vezetőként, áruellátási és készletgazdálkodási vezetőként, raktárvezetőként, műszakvezetőként, áruátvételi osztályvezetőként, vevőkapcsolati osztályvezetőként, szállítmányozási vezetőként. OOSD esetében pedig dolgozhatsz nálunk kiszállítási vezetőként, illetve kiemelt kiszállítási koordinátorként.

Kíváncsi vagy? Akkor nézd meg nyitott pozícióinkat. Biztosan van egy megfelelő állás számodra! 

NYITOTT POZÍCIÓK

MIRE LESZ NÁLUNK SZÜKSÉGED?

TAPASZTALAT

Ideális esetben már dolgoztál logisztikai, kereskedelmi vagy hasonló pozícióban. De szívesen látunk pályakezdőket is!

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Megbízható munkamódszerednek és magas fokú szolgáltatásorientáltságodnak köszönhetően ügyfeleink 100%-ban megbízhatnak benned. 


Tehetség

Van érzéked a logisztikai folyamatokhoz. 

SZENVEDÉLY

Rajongsz a gasztronómiáért, és kollégáiddal együtt gondoskodsz arról, hogy a rendelések időben eljussanak ügyfeleinkhez. 

karrierút a kiszállítás területén

Minden olyan munkavállaló számára, aki úgy dönt, hogy a logisztika területén kezd karriert, és valamelyik kiszállítási telephelyünkön vagy nagykereskedelmi áruházunkban dolgozik, számos lehetőséget kínálunk a szakmai és személyes fejlődésre - mert ez különösen közel áll hozzánk! 

A logisztikai vezetői karrierhez vezetői képzést kínálunk, és a más feladatkörbe (pl. az értékesítésbe) való átlépést is támogatjuk. 

NYITOTT POZÍCIÓINK

Keresés

Munkahelyek