JUMP TO CONTENT
Keresés

Áruház

LÉgy NÁLUNK ÁRUKIHELYEZÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI munkatárs!

Az áruház igazgatótól az árukihelyezési szakemberekig a METRO Magyarország áruházaiban különböző pozíciók széles skáláját kínáljuk, kiemelkedő karrierlehetőségekkel.


Ez nem csoda, hiszen egy átlagos METRO nagykereskedelmi áruház mintegy 50 000 cikket tart készleten. Ezek között csak az élelmiszerek között mintegy 20 000 darab található. 


A nagykereskedésben végzett munka tehát minden nap egy új kaland.  Legyen szó hússzakértőről vagy borszakértőről - sikerreceptünk a hiteles, a feladatkörük iránt szenvedélyesen elkötelezett munkatársakra épül, akik lelkesen, kreatívan és vevő-fókuszúan végzik munkájukat. 


NYITOTT POZÍCIÓINK

Szakértő Pénztáros Vevőszolgálati munkatárs Picker Árukihelyezési és értékesítési munkatárs Áruátvételi munkatárs

Szakértő

 • Nagykereskedelmi áruházainkban értékesítési munkatársként te vagy a választékunk szakértője.
 • Te támogatod vevőinket a vásárlás során.
 • Felelős vagy az áruk vonzó bemutatásáért
 • és mindig szemmel tartod az áruk elérhetőségét. 
 • Munkaterületedtől függően tanácsot adsz
 • és inspirálod vásárlóinkat a termékkínálatról.
 • Rendelkezésre állsz, hogy válaszolj minden kérdésükre vagy kérésükre. 
 • Rendelkezel értékesítési tapasztalattal vagy speciális ismeretekkel egy termékcsoportról (pl. hentes képzés révén).
 • Szívesen kommunikálsz a gasztronómiai szektorból érkező ügyfeleinkkel.

Pénztáros

 • A pénztárnál te vagy a személyes kapocs vásárlóink számára a vásárlás befejezéséhez.
 • Felelős vagy a termékek beolvasásáért és kifizetéséért, valamint a munkanap végén gondosan lezárod a kasszát.
 • Barátságos személyiséged biztosítja, hogy minden vásárló mosollyal az arcán távozzon nagykereskedelmi áruházunkból.
 • Pénztári munkatapasztalat nélkül is várjuk jelentkezésedet, ha szeretsz közvetlen vásárlói kapcsolatot teremteni, és magas szintű ügyfél- és szolgáltatásorientáltsággal rendelkezel.

Vevőszolgálati munkatárs

 • A vevőbejáratnál te vagy az első kapcsolattartó a vásárlóink számára, amikor ellátogatnak a nagykereskedelmünkbe.
 • Te vagy az, aki új ügyfélkártyákat készít, feldolgozza a jóváírásokat, és segít vásárlóinknak bármilyen kérdés esetén.
 • A panaszok kezelése is a te feladatod. Ideális esetben kiskereskedelmi vagy hasonló szakmában szerzett képzéssel vagy munkatapasztalattal rendelkezel.

Ha emellett magas szintű ügyfél- és szolgáltatásorientáltsággal rendelkezel, és rohanás közben is tudsz józanul gondolkodni, nézd meg az állásajánlatainkat!

Picker

 • Pickerként te és kollégáid állítjátok össze a termékeket ügyfeleink megrendeléseihez nagykereskedelmi áruházaink kiszállítási részlegeiben.
 • A megrendeléseket előkészítik a szállításhoz, és a törvényi előírásoknak megfelelően átadják a sofőröknek, akik aztán teherautóval elviszik azokat az ügyfelek éttermeibe vagy üzleteibe.
 • Még ha nincs is raktári vagy komissiózási munkatapasztalatod, várjuk jelentkezésedet.

Ha ügyfeleink a megbízható munkavégzésed miatt számíthatnak a hibátlan kiszállításra, akkor mindenképpen jelentkezz hozzánk!

Árukihelyezési és értékesítési munkatárs

 • Árukihelyezési és értékesítési munkatársaként felelős vagy azért, hogy a nagykereskedelmi áruházunk polcai tele legyenek a vásárlók számára, és hogy széles áruválasztékunk elérhető legyen.
 • Pakolod a kartonokat, gondoskodsz az áruk vonzó megjelenítéséről, és mindig szemmel tartod az osztály tisztaságát és rendjét.

Még ha nincs is tapasztalatod ezen a területen, bármikor jelentkezhet nálunk a betöltetlen pozíciókra. Biztos, hogy van számodra megfelelő állás!

Áruátvételi munkatárs

 • Áruátvételi munkatársként biztosítod a megfelelő árukészletet és a nagykereskedelmi áruházainkba szállított cikkek minőségét.
 • Elvégzed a beérkező áruk ellenőrzését, ellenőrzöd a szállítóleveleket, és az árukat az értékesítési osztályokon dolgozó kollégáid rendelkezésére bocsátod.
 • Ideális esetben kiskereskedelmi, logisztikai vagy hasonló szakmában szerzett képesítéssel vagy munkatapasztalattal rendelkezel, de ilyen tapasztalat nélkül is csatlakozhatsz hozzánk, ha megbízható vagy és csapatjátékos.

TAPASZTALAT

Ideális esetben már dolgoztál értékesítési, kereskedelmi vagy hasonló pozícióban. De szívesen látunk pályakezdőket is! 

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Boldoggá teszed vásárlóinkat, mert a barátságos hozzáállás természetes számodra. 

Tehetség

Jó kommunikációs készséggel rendelkezel, és szeretsz eladni.

SZENVEDÉLY

Élvezed a vendéglátóipari vásárlóinkkal való kapcsolattartást, és hozzájárulsz ahhoz, hogy pozitív vásárlási élményben legyen részük nagykereskedelmi áruházunkban. 

Kíváncsi vagy? Nézd meg állásajánlatainkat, biztosan találsz megfelelőt számodra!

NYITOTT POZÍCIÓINK

KARRIERED AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN 

Az értékesítésben dolgozó valamennyi munkatársunk számára számos lehetőséget kínálunk a szakmai és személyes fejlődésre - mert ez különösen közel áll a szívünkhöz! Külön programokkal támogatjuk a különböző területek közötti mozgást és beilleszkedést, valamint a területeken belüli fejlődést. 

Minden METRO alkalmazott hozzáfér a belső képzési programhoz, amelyet rendszeresen bővítünk és az egyéni igényekhez igazítunk. 

Áruház igazgató Üzemvezető Osztályvezető

Áruház igazgató

 • Áruház igazgatóként nagy felelősséggel vezeted "saját" METRO áruházadat,
 • és csapatoddal együtt biztosítjátok vásárlóink számára a pozitív vásárlási élményt. 
 • Felelős vagy a telephely üzleti sikeréért, valamint a marketingintézkedések megvalósításáért és sikerességének ellenőrzéséért a helyszínen. 
 • Természetesen a munkatársaid motiválásáért és fejlesztéséért is te felelsz. 
 • Te vagy a közvetlen kapcsolattartója a legfontosabb ügyfeleknek a telephelyén, és az értékesítésben és a kiszállításban dolgozó kollégáiddal együtt egy ütőképes csapatot alkottok.  

Ha szívesen vállalsz felelősséget egy METRO áruházért, hasonló pozícióból származó vezetői tapasztalattal rendelkezel, és ismered a vendéglátóiparban dolgozó ügyfeleink igényeit, akkor a legjobb helyen jársz!


Üzemvezető

Üzemvezetőként közvetlenül a METRO nagykereskedelmi áruház vezetőségének tartozol beszámolási kötelezettséggel, és egy hely több részlegéért felelsz. A vezetőséggel és az osztályokon dolgozó csapataiddal együtt felelsz a napi üzletmenetért: gondoskodsz arról, hogy a nagykereskedelmi áruházban a vásárlók minden szempontból pozitív módon tudják elvégezni a vásárlást. Gondoskodsz a marketingintézkedések végrehajtásáról és az áruk tetszetős bemutatásáról a felelősségi körödbe tartozó területen, és természetesen az alkalmazottak vezetéséért és továbbfejlesztéséért is felelős vagy.

Tapasztalt kiskereskedelmi szakemberként már szerzett tapasztalatot egy hasonló vezetői pozícióban, és most a METRO-nál szeretné folytatni karrierjét? Ha szenvedélyesen szereted a vendéglátóiparban dolgozó ügyfeleinket, várjuk jelentkezésedet!

Osztályvezető

Osztályvezetőként te biztosítod az osztályodon belüli összes folyamat zökkenőmentes működését. Te vagy a vendéglátóipari vevőink kapcsolattartója, és felelsz a csapatod irányításáért. Te önállóan irányítod az osztályod, megtervezed a személyzet beosztását, és támogatod csapatodat személyes és szakmai fejlődésében.

Fókusztól függően egy termékterületért (pl. gyümölcs- és zöldségosztály), a pénztári folyamatokért vagy a belső logisztikáért (áruátvétel vagy kiszállítás) felelhetsz.

Deputy head of department

As a deputy head of department or substitute head of department, you ensure the smooth running of all processes within your department when the head of department is not on site. You are the contact person for our customers from the catering industry and responsible for managing the team..

You will manage the department together with the department head, plan staff deployment and support the team in their personal and professional development. Depending on your focus, you will be responsible for a product area (e.g. fruit & vegetables department), the checkout processes or internal logistics (goods receiving or delivery).

TAPASZTALAT

Vezetői tapasztalatod révén tudod, hogyan kell vezetni és motiválni egy csapatot.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Te vagy a példakép a csapatod számára, és te biztosítod, hogy a felelősségi körödbe tartozó ügyfeleink első osztályú szolgáltatást és tanácsadást kapjanak.

Tehetség

Tehetséges vagy a szervezésben, szívesen fejleszted a csapatban dolgozó munkatársaidat, és a saját felelősségi körödön túl is szívesen dolgozol egy csapatban.


Vevőszolgálati munkatárs (KECSKEMÉT)

Salary

Helyszín

Úrrét 236, Kecskemét

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Kecskemét

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Metro áruházban vásárolt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások, reklamációs és szerviz ügyek inztézéseMinőségvizsgálat kezdeményezéseJótállási jegyek garancialevelek kiadá

Hivatkozás

880df8e4-445d-4b09-8c6c-47289046cbc0

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Áru összekészítő munkatárs (MISKOLC)

Salary

Helyszín

József Attila utca, Miskolc

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Miskolc

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Megrendelt áruk összekészítése és elhelyezéseA mozgatott áruk védelme, minőségük megőrzéseHulladékkezelésA munkakörnyezet tisztán tartásaHACCP irányelvek betartása

Hivatkozás

a9430019-3327-45ea-82a5-e7429b974a8b

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Árukihelyezési és értékesítési munkatárs Száraz-osztály

Salary

Helyszín

11-es Huszár út 210, Szombathely

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Szombathely

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Vevők professzionális kiszolgálásaAz áru esztétikus és előírásoknak megfelelő kihelyezéseÁrufeltöltés, lejárat folyamatos ellenőrzésePolccímkék-ártáblák jelölések ellenőrzé

Hivatkozás

554fd242-6f7d-48c7-93da-23ba99a5c8aa

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Vevőszolgálati munkatárs (BUDAKALÁSZ)

Salary

Helyszín

Lupaszigeti utca 2, Budakalász

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budakalász

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Metro áruházban vásárolt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások, reklamációs és szerviz ügyek inztézéseMinőségvizsgálat kezdeményezéseJótállási jegyek garancialevelek kiadá

Hivatkozás

f888b891-2707-4ae1-8851-93abe4d418d2

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Vevőszolgálati munkatárs (DEBRECEN)

Salary

Helyszín

Balmazújvárosi út 3, Debrecen

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Debrecen

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Metro áruházban vásárolt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások, reklamációs és szerviz ügyek inztézéseMinőségvizsgálat kezdeményezéseJótállási jegyek garancialevelek kiadá

Hivatkozás

4bf6941b-9d22-4eb8-a559-09acd3cf1fb3

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Pénztáros részmunkaidős munkatárs (DEBRECEN)

Salary

Helyszín

Balmazújvárosi út 3, Debrecen

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Debrecen

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?A termékek, áruk gyors és pontos leszámlázása és a bevétel pontos elszámolásaA vásárlók termékeit hibátlanul, gyorsan, közreműködően és segítőkészen kasszázzaFokozottan ügy

Hivatkozás

55de7d39-f897-4096-a5db-40cd4f7c2460

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Hal értékesítési munkatárs (DEBRECEN)

Salary

Helyszín

Balmazújvárosi út 3, Debrecen

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Debrecen

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?a kihelyezési alapelveknek megfelelően elhelyezi az árukat a hűtőpultokbangondoskodik arról, hogy az eladótérben mindig megfelelő mennyiségű, választékú és fogyaszthatósági

Hivatkozás

c4ffbddb-5e2b-4946-a15b-5a279ed9d845

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Áru összekészítő munkatárs részmunkaidőben (DEBRECEN)

Salary

Helyszín

Balmazújvárosi út 3, Debrecen

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Debrecen

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Megrendelt áruk összekészítése és elhelyezéseA mozgatott áruk védelme, minőségük megőrzéseHulladékkezelésA munkakörnyezet tisztán tartásaHACCP irányelvek betartása

Hivatkozás

9db9fd69-920d-4a85-8ea1-fa261ec3cd67

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő

Salary

Helyszín

Budapesti út 1, Szeged

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Szeged

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Folyamatosan látogatod vevőink azon körét, akiknél potenciált látunk a forgalom növelésére. Látogatásaid fókuszában a Metro szolgáltatásainak és termékeinek megismertetése

Hivatkozás

addf182d-08d4-4db1-b42a-fb350103ffa2

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Áruház és vonzáskörzet igazgató

Salary

Helyszín

Keleti utca 3, Budaörs

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budaörs

Terület

Áruházi működés

Leírás

A pozíció fő feladata az áruház biztonságos, szabálykövető, zavartalan működésének és a vevők maximális kiszolgálásának biztosítása, ezzel a vevőelégedettség fejlődésének előmozdítása.Milyen feladatok

Hivatkozás

f1cec1d0-4601-44c9-8c99-8eed8694905c

Lejárati dátum

01/01/0001

Edina Schulteisz Bővebben
Áruösszekészítő munkatárs (Győr)

Salary

Helyszín

Ménfőcsanaki 25472 3. hrsz, Győr

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Győr

Terület

Kiszállítás

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Megrendelt áruk összekészítése és elhelyezéseA mozgatott áruk védelme, minőségük megőrzéseHulladékkezelésA munkakörnyezet tisztán tartásaHACCP irányelvek betartása

Hivatkozás

846ce21e-9597-4ba6-a28a-5334147afa98

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Árufeltöltő munkatárs (Székesfehérvár)

Salary

Helyszín

Jezsuita Utca, Székesfehérvár

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Székesfehérvár

Terület

Áruházi működés

Leírás

Csapatunkba keressük kollégánkatÁrufeltöltő munkatárs (Száraz food terület)pozícióbaMilyen feladatok várnak Rád?Vevők professzionális kiszolgálásaAz áru esztétikus és előírásoknak megfelelő kihelyezés

Hivatkozás

00776c36-645f-40bf-ade7-c39a7310d5ee

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Keresés

Munkahelyek