JUMP TO CONTENT
Keresés

Áruház

LÉgy NÁLUNK ÁRUKIHELYEZÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI munkatárs!

Az áruház igazgatótól az árukihelyezési szakemberekig a METRO Magyarország áruházaiban különböző pozíciók széles skáláját kínáljuk, kiemelkedő karrierlehetőségekkel.


Ez nem csoda, hiszen egy átlagos METRO nagykereskedelmi áruház mintegy 50 000 cikket tart készleten. Ezek között csak az élelmiszerek között mintegy 20 000 darab található. 


A nagykereskedésben végzett munka tehát minden nap egy új kaland.  Legyen szó hússzakértőről vagy borszakértőről - sikerreceptünk a hiteles, a feladatkörük iránt szenvedélyesen elkötelezett munkatársakra épül, akik lelkesen, kreatívan és vevő-fókuszúan végzik munkájukat. 


NYITOTT POZÍCIÓINK

Szakértő Pénztáros Vevőszolgálati munkatárs Picker Árukihelyezési és értékesítési munkatárs Áruátvételi munkatárs

Szakértő

 • Nagykereskedelmi áruházainkban értékesítési munkatársként te vagy a választékunk szakértője.
 • Te támogatod vevőinket a vásárlás során.
 • Felelős vagy az áruk vonzó bemutatásáért
 • és mindig szemmel tartod az áruk elérhetőségét. 
 • Munkaterületedtől függően tanácsot adsz
 • és inspirálod vásárlóinkat a termékkínálatról.
 • Rendelkezésre állsz, hogy válaszolj minden kérdésükre vagy kérésükre. 
 • Rendelkezel értékesítési tapasztalattal vagy speciális ismeretekkel egy termékcsoportról (pl. hentes képzés révén).
 • Szívesen kommunikálsz a gasztronómiai szektorból érkező ügyfeleinkkel.

Pénztáros

 • A pénztárnál te vagy a személyes kapocs vásárlóink számára a vásárlás befejezéséhez.
 • Felelős vagy a termékek beolvasásáért és kifizetéséért, valamint a munkanap végén gondosan lezárod a kasszát.
 • Barátságos személyiséged biztosítja, hogy minden vásárló mosollyal az arcán távozzon nagykereskedelmi áruházunkból.
 • Pénztári munkatapasztalat nélkül is várjuk jelentkezésedet, ha szeretsz közvetlen vásárlói kapcsolatot teremteni, és magas szintű ügyfél- és szolgáltatásorientáltsággal rendelkezel.

Vevőszolgálati munkatárs

 • A vevőbejáratnál te vagy az első kapcsolattartó a vásárlóink számára, amikor ellátogatnak a nagykereskedelmünkbe.
 • Te vagy az, aki új ügyfélkártyákat készít, feldolgozza a jóváírásokat, és segít vásárlóinknak bármilyen kérdés esetén.
 • A panaszok kezelése is a te feladatod. Ideális esetben kiskereskedelmi vagy hasonló szakmában szerzett képzéssel vagy munkatapasztalattal rendelkezel.

Ha emellett magas szintű ügyfél- és szolgáltatásorientáltsággal rendelkezel, és rohanás közben is tudsz józanul gondolkodni, nézd meg az állásajánlatainkat!

Picker

 • Pickerként te és kollégáid állítjátok össze a termékeket ügyfeleink megrendeléseihez nagykereskedelmi áruházaink kiszállítási részlegeiben.
 • A megrendeléseket előkészítik a szállításhoz, és a törvényi előírásoknak megfelelően átadják a sofőröknek, akik aztán teherautóval elviszik azokat az ügyfelek éttermeibe vagy üzleteibe.
 • Még ha nincs is raktári vagy komissiózási munkatapasztalatod, várjuk jelentkezésedet.

Ha ügyfeleink a megbízható munkavégzésed miatt számíthatnak a hibátlan kiszállításra, akkor mindenképpen jelentkezz hozzánk!

Árukihelyezési és értékesítési munkatárs

 • Árukihelyezési és értékesítési munkatársaként felelős vagy azért, hogy a nagykereskedelmi áruházunk polcai tele legyenek a vásárlók számára, és hogy széles áruválasztékunk elérhető legyen.
 • Pakolod a kartonokat, gondoskodsz az áruk vonzó megjelenítéséről, és mindig szemmel tartod az osztály tisztaságát és rendjét.

Még ha nincs is tapasztalatod ezen a területen, bármikor jelentkezhet nálunk a betöltetlen pozíciókra. Biztos, hogy van számodra megfelelő állás!

Áruátvételi munkatárs

 • Áruátvételi munkatársként biztosítod a megfelelő árukészletet és a nagykereskedelmi áruházainkba szállított cikkek minőségét.
 • Elvégzed a beérkező áruk ellenőrzését, ellenőrzöd a szállítóleveleket, és az árukat az értékesítési osztályokon dolgozó kollégáid rendelkezésére bocsátod.
 • Ideális esetben kiskereskedelmi, logisztikai vagy hasonló szakmában szerzett képesítéssel vagy munkatapasztalattal rendelkezel, de ilyen tapasztalat nélkül is csatlakozhatsz hozzánk, ha megbízható vagy és csapatjátékos.

TAPASZTALAT

Ideális esetben már dolgoztál értékesítési, kereskedelmi vagy hasonló pozícióban. De szívesen látunk pályakezdőket is! 

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Boldoggá teszed vásárlóinkat, mert a barátságos hozzáállás természetes számodra. 

Tehetség

Jó kommunikációs készséggel rendelkezel, és szeretsz eladni.

SZENVEDÉLY

Élvezed a vendéglátóipari vásárlóinkkal való kapcsolattartást, és hozzájárulsz ahhoz, hogy pozitív vásárlási élményben legyen részük nagykereskedelmi áruházunkban. 

Kíváncsi vagy? Nézd meg állásajánlatainkat, biztosan találsz megfelelőt számodra!

NYITOTT POZÍCIÓINK

KARRIERED AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN 

Az értékesítésben dolgozó valamennyi munkatársunk számára számos lehetőséget kínálunk a szakmai és személyes fejlődésre - mert ez különösen közel áll a szívünkhöz! Külön programokkal támogatjuk a különböző területek közötti mozgást és beilleszkedést, valamint a területeken belüli fejlődést. 

Minden METRO alkalmazott hozzáfér a belső képzési programhoz, amelyet rendszeresen bővítünk és az egyéni igényekhez igazítunk. 

Áruház igazgató Üzemvezető Osztályvezető

Áruház igazgató

 • Áruház igazgatóként nagy felelősséggel vezeted "saját" METRO áruházadat,
 • és csapatoddal együtt biztosítjátok vásárlóink számára a pozitív vásárlási élményt. 
 • Felelős vagy a telephely üzleti sikeréért, valamint a marketingintézkedések megvalósításáért és sikerességének ellenőrzéséért a helyszínen. 
 • Természetesen a munkatársaid motiválásáért és fejlesztéséért is te felelsz. 
 • Te vagy a közvetlen kapcsolattartója a legfontosabb ügyfeleknek a telephelyén, és az értékesítésben és a kiszállításban dolgozó kollégáiddal együtt egy ütőképes csapatot alkottok.  

Ha szívesen vállalsz felelősséget egy METRO áruházért, hasonló pozícióból származó vezetői tapasztalattal rendelkezel, és ismered a vendéglátóiparban dolgozó ügyfeleink igényeit, akkor a legjobb helyen jársz!


Üzemvezető

Üzemvezetőként közvetlenül a METRO nagykereskedelmi áruház vezetőségének tartozol beszámolási kötelezettséggel, és egy hely több részlegéért felelsz. A vezetőséggel és az osztályokon dolgozó csapataiddal együtt felelsz a napi üzletmenetért: gondoskodsz arról, hogy a nagykereskedelmi áruházban a vásárlók minden szempontból pozitív módon tudják elvégezni a vásárlást. Gondoskodsz a marketingintézkedések végrehajtásáról és az áruk tetszetős bemutatásáról a felelősségi körödbe tartozó területen, és természetesen az alkalmazottak vezetéséért és továbbfejlesztéséért is felelős vagy.

Tapasztalt kiskereskedelmi szakemberként már szerzett tapasztalatot egy hasonló vezetői pozícióban, és most a METRO-nál szeretné folytatni karrierjét? Ha szenvedélyesen szereted a vendéglátóiparban dolgozó ügyfeleinket, várjuk jelentkezésedet!

Osztályvezető

Osztályvezetőként te biztosítod az osztályodon belüli összes folyamat zökkenőmentes működését. Te vagy a vendéglátóipari vevőink kapcsolattartója, és felelsz a csapatod irányításáért. Te önállóan irányítod az osztályod, megtervezed a személyzet beosztását, és támogatod csapatodat személyes és szakmai fejlődésében.

Fókusztól függően egy termékterületért (pl. gyümölcs- és zöldségosztály), a pénztári folyamatokért vagy a belső logisztikáért (áruátvétel vagy kiszállítás) felelhetsz.

Deputy head of department

As a deputy head of department or substitute head of department, you ensure the smooth running of all processes within your department when the head of department is not on site. You are the contact person for our customers from the catering industry and responsible for managing the team..

You will manage the department together with the department head, plan staff deployment and support the team in their personal and professional development. Depending on your focus, you will be responsible for a product area (e.g. fruit & vegetables department), the checkout processes or internal logistics (goods receiving or delivery).

TAPASZTALAT

Vezetői tapasztalatod révén tudod, hogyan kell vezetni és motiválni egy csapatot.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Te vagy a példakép a csapatod számára, és te biztosítod, hogy a felelősségi körödbe tartozó ügyfeleink első osztályú szolgáltatást és tanácsadást kapjanak.

Tehetség

Tehetséges vagy a szervezésben, szívesen fejleszted a csapatban dolgozó munkatársaidat, és a saját felelősségi körödön túl is szívesen dolgozol egy csapatban.


Áru összekészítő munkatárs fagyos területre részmunkaidőben (BUDAKALÁSZ)

Salary

Helyszín

Lupaszigeti utca 2, Budakalász

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budakalász

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Megrendelt áruk összekészítése és elhelyezéseA mozgatott áruk védelme, minőségük megőrzéseHulladékkezelésA munkakörnyezet tisztán tartásaHACCP irányelvek betartása

Hivatkozás

516fb0b8-56a1-4504-9f00-660aa4c5bfa8

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő (HORECA)

Salary

Helyszín

Gyáli út 35-37, Budapest

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budapest

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként…Profi vevőinkkel állsz majd szoros kapcsolatban;Új vásárlókat kutatsz fel, win-win üzleteket alapozol meg;Egyedi megoldásokat kínálsz az igényeikre reagálva;Folyamatosan figyele

Hivatkozás

08d2472b-0089-4e6b-9408-15dceab8799f

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Hal értékesítési munkatárs ( Székesfehérvár )

Salary

Helyszín

Jezsuita Utca, Székesfehérvár

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Székesfehérvár

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád? a kihelyezési alapelveknek megfelelően elhelyezi az árukat a hűtőpultokbangondoskodik arról, hogy az eladótérben mindig megfelelő mennyiségű, választékú és fogyaszthatóság

Hivatkozás

fa2f8e89-394e-4dc5-bced-5c56bc9fa2d2

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő (HORECA)

Salary

Helyszín

Városkapu u. 9,, Budapest

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budapest

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként…Profi vevőinkkel állsz majd szoros kapcsolatban;Új vásárlókat kutatsz fel, win-win üzleteket alapozol meg;Egyedi megoldásokat kínálsz az igényeikre reagálva;Folyamatosan figyele

Hivatkozás

8836c35a-982a-4ac1-a591-52a0dbd0addb

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Telefonos Ügyfélkapcsolati Munkatárs

Salary

Helyszín

Makay István út 9, Pécs

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Pécs

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Vásárlói kérdések megválaszolása, tanácsot adsz, felhívod a figyelmet; az aktuális akciókra;Kapcsolattartás az ügyfeleinkkel;A hozzád tartozó ügyfeleink rendszeres telefono

Hivatkozás

34213163-e4e0-41e6-91ed-d861e04fe492

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Vezető ( HoReCa vagy Trader)

Salary

Helyszín

Ménfőcsanaki 25472 3. hrsz, Győr

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Győr

Terület

Területi értékesítés

Leírás

A földrajzi területéhez tartozó HoReCa vagy Trader(független kiskereskedelmi) partnerek üzleti potenciáljának ismerete és ebből a Metro számára megszerezhető legnagyobb részesedés elérése az ügyfélkez

Hivatkozás

dedcbc82-e83e-4aed-bc8c-759815164617

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Áruházi Értékesítési Képviselő

Salary

Helyszín

József Attila u., Miskolc

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Miskolc

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Áruházi képviselőként…Konzultatív értékesítés profi vevőink részére az áruház területén;Trader partnereink lojalitásának, és forgalmának növelése;Egyedi megoldásokat kínálsz az igényeikre reagálva;Fol

Hivatkozás

1ff96716-6f67-4798-aea8-a46684f63154

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő ( Trader Hunter)

Salary

Helyszín

Ménfőcsanaki 25472 3. hrsz,, Győr

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Győr

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként…Új vásárlók számának növelése az adott üzletágban;Adott földrajzi területhez tartozó  új vevők felkutatása, és kölcsönös üzleti előnyök kialakítása;Konzultatív értékesítés profi

Hivatkozás

73530ca8-9652-4d07-a4bc-331e201caf82

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő (Trader Hunter)

Salary

Helyszín

Úrrèt tanya 236, Kecskemét

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Kecskemét

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként… Új vásárlók számának növelése az adott üzeltágban;Adott földrajzi területhez tartozó  új vevők felkutatása, és kölcsönös üzleti előnyök kialakítása;Konzultatív értékesítés prof

Hivatkozás

faff4c28-3b63-41e9-9df6-9ebfaf09e3a3

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő (HORECA)

Salary

Helyszín

Ménfőcsanaki 25472 3. hrsz, Győr

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Győr

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként…Profi vevőinkkel állsz majd szoros kapcsolatban;Új vásárlókat kutatsz fel, win-win üzleteket alapozol meg;Egyedi megoldásokat kínálsz az igényeikre reagálva;Folyamatosan figyele

Hivatkozás

d46f9ae9-1986-4f65-aa45-f66a9131dbb7

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Áruátvételi munkatárs (BUDAKALÁSZ)

Salary

Helyszín

Lupaszigeti utca 2, Budakalász

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Budakalász

Terület

Áruházi működés

Leírás

Milyen feladatok várnak Rád?Átvételre kerülő áruk tételes ellenőrzéseTételes áruátvétel (finom) külső szállítók esetén, illetve raklapos (durva) áruátvételVonalkódok meglétének és helyességének ellenő

Hivatkozás

b890536d-de9d-4eca-b6a9-56b083cc544e

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Területi Értékesítési Képviselő (Trader Hunter)

Salary

Helyszín

József Attila u., Miskolc

Foglalkoztatási forma

Szakemberek

Munkavégzés helye

Miskolc

Terület

Területi értékesítés

Leírás

Területi képviselőként…Új vásárlók számának növelése az adott üzletágban;Adott földrajzi területhez tartozó  új vevők felkutatása, és kölcsönös üzleti előnyök kialakítása;Konzultatív értékesítés profi

Hivatkozás

b4c4f8c2-2d86-43ba-91f2-798c2b898588

Lejárati dátum

01/01/0001

Bővebben
Keresés

Munkahelyek