JUMP TO CONTENT
Keresés

Központi iroda

FORMÁLjad velünk az ÉLELMISZER-NAGYKERESKEDELMET!

Legyél KÖZPONTI CSAPATUNK TAGJA!

Legyen szó beszerzésről, logisztikáról, számvitelről vagy HR-ről, velünk széles körűlehetőségeid vannak a METRO Nagykereskedelem stratégiai fejlesztésére. Igazi szám zseni vagy? A projektmenedzsment az erősséged, vagy kreatív marketing gondolkodással rendelkezel? Budaörsi központunkban mind szakmai, mind személyes téren fejlődési lehetőségeket tudunk biztosítani. 

Munkánkat lapos hierarchia, önállóság és elkötelezett munkatársak jellemzik, akiknek a célja, hogy a legjobbat hozzuk ki kereskedelmi tevékenységünkből.

TOVÁBB A NYITOTT POZÍCIÓKRA

BESZERZÉS

Ügyfeleink nagyra értékelik termékeink és megoldásaink széles skáláját. Beszerzői csapatunk ezért kiemelt figyelemmel kíséri ügyfeleink igényeit – legyen szó akár élelmiszerről akár egyéb termékekről. Mi lesz a következő szezonban? Hogyan alakulnak az értékesítési trendek az előttünk álló időszakban? Mik a megcélzott vásárlóink igényei, és mik lehetnek a legkelendőbb termékeink? Ők ezekre a kérdésekre mind tudják a választ, vagy nagy erőkkel dolgoznak rajta, hogy a szükséges információ birtokában legyenek.

A különböző termék kategóriák és ezen belül a termékek teljes életciklusának menedzselésével gondoskodnak arról, hogy a beszerzés és a választék mindig naprakész legyen, miközben értékes beszállítói kapcsolatokat alakítanak ki és tartanak fenn. Legyél részese a folyamatnak, tervezd meg és alakítsd az ügyfeleink számára elérhető kínálatunkat!

Központi állásajánlataink

LOGISZTIKA / ELLÁTÁSI LÁNC

Analitikusan, strukturáltan dolgozol, és képes vagy megragadni az összetett folyamatokat? A METRO Ellátási lánc területe kiemelt kapcsolódási pont a központi osztályok és az operáció között. Dolgozóink logisztikai partnereinkkel együtt gondoskodnak arról, hogy élelmiszer- és nem élelmiszer termékeink a megfelelő időben, a megfelelő helyen legyenek. A területen dolgozó munkatársaink kiemelt feladata a forgalmazott termékek logisztikai feldolgozásának nyomon követése és ellenőrzése. 

Az ellátási lánc fontos része a logisztikai kontrolling részleg is, mely csapatmélyebben foglalkozik a termékekhez köthető kereslet- és ellátástervezéssel. Ha mindezek alapján szeretnél kulcsfontosságú szerepet betölteni a cégnél, akkor itt megtalálod a megfelelő állásokat.

Logisztikai állásajánlataink

PÉNZÜGY / KONTROLLING

Ez a központi területünk az, ahol a vállalat összes számadata összeér. Munkatársaink fő felelőssége, hogy minden pénzügyi kérdésre figyeljenek, és operatív módon, megfelelő körültekintéssel és pontossággal lássák el feladataikat. Továbbá belső szakértőként tanácsokkal látják el a többi részlegünket a pénzügyi és gazdasági kérdéseket illetően. Az itt dolgozó kollégáink felelősek a pénzügyi tervezésért és bizonyos, a vállalat beszámolóihoz köthető egyéb tevékenységekért. Emellett olyan jelentésekkel és elemzésekkel segítik a vezetői döntéshozatalt és a társosztályok működését, melyek a vállalat egészére hatnak. 

A terület ebben az összefüggésben üzleti tanácsadási funkciót is ellát, így üzleti partnerként működik. Megmozgat a pénzügy és a számvitel világa, esetleg szívesen foglalkozol elemzésekkel, riportok készítésével? Ebben az esetben megtaláljuk a számodra megfelelő munkát.

Állásaink pénzügyi területen

MARKETING

Hiteles kommunikáció, kreatív közösségi média posztok vagy reklám: a METRO-nál számos lehetőség van a célcsoportra szabott üzenetek küldésére. Marketing csapatunk széleskörű offline és digitális tartalmi megoldásokkal, vásárlói és dolgozói aktivitások szervezésével támogatja nagykereskedelmi tevékenységünket.

Közel áll hozzád a marketing – tanultál róla, vagy dolgoztál benne? Akkor nézd meg most, hogy pozícióink színes választékából találsz-e megfelelőt számodra!

Marketing ÁLLÁSAINK

People & culture

Munkatársaink kulcsfontosságú tényezői vállalatunk sikerességének. People and Culture részlegünk éppen ezért széleskörű, hogy meg tudjunk felelni dolgozóink különböző igényeinek. Legyen szó toborzásról, munkáltatói márkaépítésről, munkaügyről és adminisztrációról, képzésről és fejlesztésről vagy kompenzációról és juttatásokról, a METRO-nál számos lehetőség kínálkozik a területen.

Találd meg a megfelelő pozíciót és légy tagja csapatunknak!

Állásaink People & culture-en

EGYÉB KÖZPONTI TERÜLETEK

A METRO-nál számos lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzájáruljunk a cég további fejlődéséhez. Legyen szó minőségbiztosításról, üzemeltetésről, jogról, IT-ről vagy belső fejlesztésről. Számos módja van annak, hogy kereskedelmi tevékenységünket központi irodánkból támogassuk és cégünk formálását segítsük. Találd meg a számodra megfelelő pozíciót!

Egyéb központi álláslehetőségek
Keresés

Munkahelyek